Εκπαιδευτές

Bou-Rou (Χρήστος Απόστολος Μπουρουλίτης)

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Improv το 2013. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με Έλληνες δασκάλους και παγκοσμίου φήμης δασκάλους από το εξωτερικό. Το 2018 ξεκίνησε να διδάσκει μαζί με τον Παναγιώτη Κούδα στην Αλεξανδρούπολη και από το 2019 διδάσκει επίσημα σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας ‘Δε ΜαΝαι..ΚαιΝαι’, μια από τις πρώτες ομάδες αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα και δημιουργός της διεθνής ομάδας Improv ‘The Allnighters’ , η οποία αποτελείτε από 10 αυτοσχεδιαστές διαφόρων χωρών.

Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στον αυτοσχεδιασμό κυρίως με σεμινάρια σε διεθνή φεστιβάλ Improv στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Έχει στο ιστορικό του δεκάδες παραστάσεις short form και long form, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό

Χρύσα Ιωανννίδου

Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Ανδρέας Βουτσινάς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Βυζαντινής Αρχαιολογίας. Για πολλά χρόνια ανήκε στο δυναμικό των ηθοποιών του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης και συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες όπως ο Θωμάς Μοσχόπουλος, ο Αντώνης Καλογρίδης, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Γιάννης Βούρος, η Σοφία Σπυράτου, ο Παύλος Δανελάτος, ο Martin Kocovski κ.α. Συνεργάστηκε επίσης με το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και ανέβασε πολλές δικές της παραγωγές.

Έχει κερδίσει 4 πρώτα βραβεία ερμηνείας σε διεθνείς διαγωνισμούς μονολόγων και το 2018 βραβεύτηκε στη διοργάνωση του Money Show ως μία από τους δέκα σημαντικότερους νέους της Βόρειας Ελλάδας στο χώρο των τεχνών. Από το 2005 διδάσκει θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς και έπειτα στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής σε ομάδες παιδιών/ εφήβων και ενηλίκων και έχει σκηνοθετήσει περισσότερες από 40 παραστάσεις. Είναι επίσης τελειόφοιτος των σχολών πιάνου, κλασικού τραγουδιού και σύνθεσης.